VR-DESIGN

Virtual Reality biedt een fantastisch nieuw perspectief om te ontwerpen.

Het project krijgt vorm terwijl je er zelf letterlijk ín staat! Van hoofdmassa en ruimten tot ramen, materialen en kleuren. Alles kan worden aangepast en is direct te beoordelen alsof het al gebouwd is. Zo stemmen we ieder ontwerp nauwkeurig af op specifieke behoeften en wensen - co-creatie in optima forma!

Onze workflow is volledig toegespitst op VR-design.

In plaats van losse tekeningen, berekeningen en impressies is er slechts één centraal Bouw-Informatie-Model (BIM) dat alle informatie bevat. Dit is een digitale tweeling van het project waarin ieder detail is uitwerkt; hierdoor worden bouwfouten, faalkosten en vertragingen voorkomen.

PC/laptop

Onze VR-webapp is geschikt voor ieder platform.

Op PC of laptop is het virtuele project in 2D te ontdekken: door te klikken in het scherm en de muis te bewegen kun je rondkijken en met het scrollwheel kan worden gezoomd..

In het model zijn ringvormige knoppen aanwezig, door hierop te klikken kun je naar een nieuwe positie verplaatsen of varianten bekijken.

Mobile

Ook op tablet of smartphone kun je het virtuele project in 2d bezoeken. Met touch kun je rondkijken en met twee vingers in- en uitzoomen.

In volledige scherm-modus is het mogelijk om je mobiel apparaat te bewegen en zo rond te kijken.

VR-bril

De echte ‘immersive’ 3D ervaring is uiteraard enkel mogelijk met een VR-bril. De webapp is geschikt voor ieder apparaat, van Google Cardboard tot Oculus of HTC.

Zodra een geschikt apparaat beschikbaar is, verschijnt bovenstaand icoon in het scherm en kun je direct de virtuele wereld betreden.

Door 5 seconden te blijven kijken naar de ringvormige knoppen, kun je naar een nieuwe positie verplaatsen.

VR-tours